Attractieverhuur De Toren – IPS Bungee RunHuren van de IPS Bungee Run. Bekijk voor meer informatie over dit interactieve spel.

Bekijk direct deze attractie op onze site.

Met het huren van de IPS Bungee Run haalt u een van de nieuwste attracties naar uw evenement die met 2 personen tegelijk gespeeld kan worden. De IPS Bungee Run is eventueel leuk te combineren met één van de spellen uit de categorie Interactieve IPS attracties! Door de systemen van IPS toe te voegen aan de bestaande attractie, hebben wij een nieuwe dimensie weten te creëren voor deze attractie.

Bungee Run de elastiek attractie….

De Bungee Run is voor iedere zeskamp of sportdag een aanrader. Spannende momenten tussen 2 deelnemers. Deze attractie is geschikt voor alle evenementen waar competitie gewenst is. Door de relatief hoge verwerking van deelnemers, is deze attractie eveneens geschikt voor evenementen met veel deelnemers. Nu door zijn IPS systeem met automatische puntentelling

Speluitleg Bungeerun

De Bungee Run IPS : In de opblaasbare Bungee Run Egypte baan, van maar liefst 8 meter lang, moet je proberen de electronische lichtjes zo snel mogenlijk aan te drukken. Iedere deelnemer heeft zijnn eigen kleur en hierdoor weet de computer wie de meeste lichtjes heeft aangwedrukt binnen de bepaalde tijd.

IPS Bungeerun geeft een strijd en groot fun gevoel…

Met de IPS Klaver Bungeee huurt u een attractie die op competitiegebied uitmuntend scoort. Door op speelse wijze je krachten te meten. De IPS Klaver Bungee is geschikt voor deelnemers van alle leeftijden. Tevens is deze attractie op meerdere manieren te spelen en is dus geschikt voor elk evenement!

source