BOOT HUREN, MEGA BLAUW WATER & GENIETEN // Corfu #5Hoihoi! Leuk dat je kijkt naar deze nieuwe video! Ik hoop dat je de video leuk vind. In deze vlogs neem ik jullie mee op mijn vakantie naar Corfu! Elke dag om 15:00 uur komt er een nieuwe video online! Wat voor video’s willen jullie nog meer zien? Laat het weten in de reacties! Wil je op de hoogte blijven van al mijn video’s? Vergeet je dan niet (gratis) te abonneren!

➤ INSTAGRAM

Op Instagram heet ik: @danique.hosmar

➤ WIE BEN IK?
Mijn naam is Danique en ik ben 18 jaar oud. Ik doe de opleiding mediavormgeving in Zwolle en ben in mijn vrije tijd graag bezig met het maken van foto’s en video’s.
Ik ben Finalist Miss Teen of Overijssel 2020/2021 waar ik de komende tijd erg druk mee ben.
Ik hou van avontuur en ga graag op reis naar de mooiste landen.
Ook hou ik ervan om te sporten! Ik sta minimaal 2 keer per week in de sportschool. In het weekend ben ik altijd wel in voor een feestje!🎉

➤ LINKJES
Checklist:

➤ MUZIEK
music by @ikson

Liefs,
Danique

#Corfu #Vakantievlog #Traveldiary

source