Escape the chain Den Haag

dj


De welbekende Jack Sparrow is na het opnemen van de laatste film vastgezet in een gesticht, maar heeft toch weten te ontsnappen. Nu is het aan jouw team om tijdens Escape the city de prettig gestoorde Jack terug te vinden, voordat Den Haag een grote rotzooi wordt! Jack is gelukkig niet heel erg zorgvuldig geweest in het uitwissen van zijn sporen. Vanuit de gesloten afdeling, waar Jack hoort te zitten, ga je tijdens Escape the city Den Haag op pad en probeer je op tijd alle codes te vinden. Wanneer jouw team beschikt over een goede teamgeest, kun je wel eens kans maken op de overwinning tijdens dit personeelsuitje. Escape the city Den Haag is namelijk speciaal ontwikkeld voor het stimuleren van teambuilding!

Escape the chain Den Haag

Escape the chain in Den Haag is onze variant op de populaire escape room, die nog net iets moeilijker is dan Escape the city. Bij dit spel kan namelijk alleen de doldwaze kapitein Jack Sparrow de vastgeketende deelnemers losmaken. Alleen, waar is Jack Sparrow? Dat is de opdracht voor het team. Tijdens Escape the chain ga je met je team, dat met een ketting aan elkaar vastzit, op zoek naar Jack die ergens in Den Haag ronddwaalt. Volg de aanwijzingen en los de puzzels en raadsels op. Succes!

Waarom Escape the city Den Haag spelen bij ons?

• Escape the city speel je in de buitenlucht in Den Haag, maar is ook te spelen op een horeca-locatie naar keuze in de vorm van een dinerspel

• Het ideale bedrijfsuitje om je collega’s beter te leren kennen

• Ook leuk als verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest of familieuitje

• Leer beter samenwerken om de doorgeslagen kapitein Jack te vinden

• Een grappige verhaallijn gebaseerd op de populaire films!

Praktische informatie :

Prijs : 19.95 euro ex btw
Duur : 1,5 uur
Minimaal 12 personenhttps://www.teamuitstapje.nl/arrangement/524/escape-the-city-den-haag