Escaperoom grote groepen – Het Sint Jozefklooster

dj


Het Geheim van het Sint Jozefklooster:

Een escaperoom sensatie, maar net even anders!

Het verhaal…

Het Geheim van het Sint Jozefklooster speelt zich af in het voormalige Sint Jozefklooster in Monster* (Westland). Hier ligt sinds 1850 een eeuwenoud geheim verborgen. Zelfs toen de zusters in 1994 het klooster verlieten hielden zij de lippen stijf op elkaar en is het geheim tussen de kloostermuren achter gebleven. Tot op de dag van vandaag weet niemand wat het mysterie rond de zusters is. Het enige wat we weten is dat zuster Theresia van Lisieux het rozen wilde laten regenen op aarde…

Na een zoektocht in de donkere kloosterarchieven blijkt dat er verschillende mysterieuze en cryptische raadsels zijn achter gebleven. In de duistere kloostergangen, oude stenen nisjes en verschillende geheimzinnige kamers liggen raadsels die moeten worden opgelost en codes wachten om gekraakt te worden. Deze verschaffen toegang tot het antwoord op het geheim… Dit kunnen wij niet alleen en hebben daarom jouw hulp hard nodig.

Waan je in een escaperoom sensatie van messcherpe spanning en verrassende feiten. Kraak de codes, ontrafel de raadsels en cryptische omschrijvingen en ontdek het geheim van de zusters.

Het spelen van deze storytelling (escaperoom sensatie) gebeurt in open kamers, waarbij u niet wordt opgesloten. Onze monniken lopen rond in het klooster om u, waar nodig, bij te staan.

Desgewenst kan de zoektocht gestart worden met een lunch of afgesloten worden met een diner in de kapel, geheel in de sfeer van het klooster.

Hou jij van cryptische raadels en codes kraken?

Geef je dan snel op! Deze escaperoom sensatie is speciaal voor grote groepen, bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes of familiefeestjes. Ontcijfer samen door teamwork met minimaal 15 of maximaal 120** collega’s, familie of vrienden ‘Het geheim van het Sint Jozefklooster’.

Prijs: vanaf € 37,75 pp excl BTW. Inclusief welkomstarrangement met koffie/ thee, drankje, bittergarnituur en enthousiaste begeleiding. 
Duur programma: 3,5 uur (kan korter op aanvraag)

Liever een verkorte versie? Dat kan ook!
Prijs verkorte versie: vanaf € 32,65 pp excl. BTW. Inclusief welkomstarrangement met koffie/ thee.
Duur programma verkorte versie: 1,5 á 2 uur

U kunt dit spel uitbreiden met een lunch of vergadering vooraf, een borrel met warme hapjes achteraf of een kloosterbuffet geheel in stijl, met lange tafels in de kapel.

English
The Secret of the St. Joseph Monastery is also in English available (with at least one Dutch-speaker per team)

*Dit allemaal op slechts 10 minuten afstand van Den Haag.

**Meer dan 120 personen op aanvraag.

Heeft u vragen?

Bel Ron op 0174-623622.
Wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan een offerte aan.https://www.teamuitstapje.nl/arrangement/167/het-geheim-van-het-sint-jozefklooster?tu_source=advertisement-small