Gebruikersvideo Moving Wash // SfeerbakkieGebruikersvideo Sfeerbakkie // Moving Wash // 7X18W Moving Head Licht 6IN1 // Binnenkort iets te vieren en je ruimte in het juiste thema en perfecte kleuren brengen? Huur dan een Sfeerbakkie! Thuis aan jouw deur bezorgd! Met meer dan 15 thema’s zorgen wij dat je gelegenheid nóg gezelliger zal worden! // www.sfeerbakkie.nl // Altijd feest!

Sfeerbakkie is het verhuurbedrijf in Nederland voor themafeesten met verlichting en andere aankleding voor je feest met gezelligheid en sfeer! Op zoek naar discolampen, rookmachine, stroboscoop, prikkabel, beamer, neon parren of bellenblaas? We hebben alles in huis! Met onze vele soorten Sfeerbakkies die wij verhuren, tover jij met gemak je locatie om in jouw gewenste thema! Van een discoparty in je woonkamer tot aan een housefeest in de kantine. We hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat jij je gasten doet verbazen!

Kies het thema, de grootte van het Sfeerbakkie en wij brengen alle benodigde apparatuur op tijd bij jou thuis. Staat je thema er niet bij? Dan maken we hem gewoon samen met jou op maat.

Neem een kijkje op onze gezellige website:
én
Abonneer je op ons YouTube kanaal:

Volg ons ook op:
Facebook:
Instagram:

source