Op maat gemaakte GPS-game, in heel Nederland te spelen

dj


Ben je op zoek naar een leuke en spannende activiteit om samen met je vrienden, familie of collega’s te doen? Dan is “Capture the Flag” iets voor jou! Dit unieke spel is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen en tegelijkertijd te genieten van wat adrenaline.

Hoe werkt het?

Het doel van “Capture the Flag” is om als team als eerste de vlag te veroveren. Maar pas op, want de andere teams zullen er alles aan doen om jullie te stoppen en zelf als eerste de vlag te veroveren. Door vragen te beantwoorden over je tegenstanders, bommen te plaatsen en superkrachten te verzamelen, kunnen jullie je tegenstanders voor blijven en als winnaar uit de strijd komen.

Maak het persoonlijk: op maat gemaakte vragen voor elke deelnemer

Om de game écht persoonlijk te maken, vragen we elke deelnemer vooraf een lijst met persoonlijke vragen in te vullen. Deze vragen variëren van serieuze onderwerpen zoals inspiratiebronnen in het leven tot hilarische vragen over WC-papier opvouwen en wat te doen bij een zombie-aanval. Op basis van deze antwoorden wordt een op maat gemaakte game gecreëerd, speciaal voor jullie groep.

Een spel voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje met je vrienden, een gezellige middag met je familie of een teambuilding activiteit met je collega’s, “Capture the Flag” is geschikt voor iedereen. Het spel kan op elke gewenste locatie gespeeld worden.

Betaalbaar en flexibel

Onze prijzen zijn betaalbaar en flexibel. Bekijk hieronder een aantal richtprijzen (incl BTW). Neem contact met ons op voor de exacte prijzen.

  • 10 personen: € 27 p.p.

  • 20 personen: € 18 p.p.

  • 30 personen: € 14,5 p.p.

  • 40 personen: € 12 p.p.

  • 50 personen: € 9,95 p.p.

Ervaar de sensatie van “Capture the Flag”

Dus waar wacht je nog op? Roep je vrienden, familie of collega’s bij elkaar en ervaar de sensatie van “Capture the Flag”. Het is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen, teambuilding te stimuleren en vooral om plezier te hebben!

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een reservering te maken. We kunnen niet wachten om jullie te zien en samen te genieten van deze geweldige activiteit.https://www.teamuitstapje.nl/arrangement/497/capture-the-flag-op-maat-gemaakte-gps-game-in-heel-nederland-te-spelen