Bij deze restaurants kun je lekker eten voor een betaalbare prijs


Ben jij het type één-keer-per-maand-is-genoeg-uit-eter of juist een als-het-aan-mij-lag-zou-ik-elke-dag-uit-eten-gaan-eter? Er zijn natuurlijk meer dan genoeg leuke bistro’s, restaurants en eetgelegenheden waar je lekker uit eten kunt gaan maar niemand wil hier een fortuin aan uitgeven. Bij deze restaurants kun je betaalbaar uit eten zonder dat je elke maand je hele maandsalaris bij de kassa hoeft achter te laten.

Grand Café 

Een grand café is een wat luxere eetgelegenheid waar je zowel kunt borrelen als lekkere hapjes en gerechten kunt bestellen. Een grand café is wel iets anders dan een gewoon café. In een gewoon café kun je de hele avond borrelen en is het geen uitzondering als je tot in de vroege uurtjes in het café blijft hangen. Bij een grand café is dit minder gebruikelijk omdat je hier ook komt om te eten en de omgeving net iets chiquer is. Grand Café Du Nord in Kaatsheuvel is een goed voorbeeld van een grand café waar je betaalbaar en lekker uit eten kunt gaan.

Bistro

Een bistro is een eetgelegenheid waar je kunt lunchen en dineren. Een bistro is lekker informeel en ideaal om nee te strijken na een dagje shoppen of om lekker te eten met vrienden en familie. De prijzen van bistro’s zijn over het algemeen ook goed betaalbaar. Bij bistro’s vind je vaak Franse gerechten maar ook de internationale keuken staat vaak op het menu.

Lopend buffetrestaurants

Je vind het heerlijk of helemaal niks. Lopend buffetrestaurants zijn plekken waar je zelf kunt bepalen hoeveel eten je opschept. Je hebt ook een grote keuze uit verschillende soorten gerechten en vaak kun je kiezen tussen vis, vlees, groenten, pasta’s, rijst en frietjes. Deze restaurants zijn ingericht op grote groepen en door de willekeur aan eten is er altijd wel een gerecht wat jouw smaak is. Het is misschien niet de meest luxe optie om te gaan dineren, maar de gerechten zijn er in ieder geval goed betaalbaar en je kunt onbeperkt eten!

Uit eten in Brabant

Brabanders worden niet voor niets bourgondisch genoemd… Ze houden van lekker eten en weten precies waar je de beste tentjes kunt vinden. Wil je goed uit eten gaan voor een betaalbare prijs dan zijn er in Brabant meer dan genoeg verschillende brasseries, bistro’s en restaurants waar je terecht kunt. Wil je bijvoorbeeld uit eten in Kaatsheuvel, Breda, Tilburg of Oosterhout dan kun je vrijwel altijd dezelfde dag nog terecht voor een uitstekende maaltijd. Dus reserveer snel bij jouw favoriete restaurant of doe eens gek en probeer eens een nieuw adresje! Wie weet wordt dat wel jouw nieuwe favoriet.

 https://hipopreis.nl/eten/bij-deze-restaurants-kun-je-lekker-eten-voor-een-betaalbare-prijs/