Tien musthaves voor een ontspannen strandvakantie


 

Op vakantie gaan betekent rust en weg van de alledaagse drukte. Maar soms kan deze rust toch verstoord worden. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen is het belangrijk om te voorbereiden op ongemakken. In deze blog helpen we je op weg. We bespreken tien items die je volgende strandvakantie onvergetelijk en ontspannen gaan maken!

 

Watchband van rubber

Een digitaal horloge is een noodzakelijk item voor veel mensen, maar het zoute water kan schadelijk zijn voor een horlogeband van stof of leer. Een watchbandje van rubber is de perfecte oplossing. Het is waterbestendig en kan tegen de zon, zodat je je horloge altijd om kunt houden. Op https://www.watchbandjes-shop.nl/ vind je verschillende rubberen watchbandjes.

 

Microfiber handdoek

Een microfiber handdoek is een geweldige aanvulling op je strandtas. Het is lichtgewicht en droogt snel, waardoor het perfect is voor op het strand. Het neemt weinig ruimte in beslag in je tas. Als je een microfiber handdoek koopt, ga dan voor een groter formaat. 

 

De stof voelt heel zacht aan en is het lekkerst als je volledig er op ligt.De microfiber handdoeken hebben geen lastige was voorschriften en bleven lang van goede kwaliteit. 

 

Tas verdeler

Een tas verdeler is een handige manier om je strandtas georganiseerd te houden. Je kunt je spullen gemakkelijk scheiden, zodat je alles snel kunt vinden wanneer je het nodig hebt. Het handigste voor het strand is een tote tas. Deze tas is van groot formaat en zorgt ervoor dat je alles mee kunt nemen naar het strand. 

 

Een tas verdeler is ook handig om te gebruiken voor in je handtas. Dus pas deze handige tip snel toe en merk de voordelen ervan in je leven.

 

UV monitor

Een UV monitor is een apparaatje dat je waarschuwt wanneer de zon te fel wordt. Het meet de UV-straling en geeft aan wanneer het tijd is om de schaduw op te zoeken of extra zonnebrandcrème aan te brengen. Zo kun je veilig genieten van de zon.

 

Koraalrif-veilige zonnebrandcrème

Veel zonnebrandcrèmes bevatten ingrediënten die schadelijk zijn voor koraalriffen en andere zeedieren. Door een koraalrif-veilige zonnebrandcrème te gebruiken, bescherm je niet alleen je huid, maar ook het zeeleven.

 

Gebruik de tips uit deze blogs waarvan je denkt iets aan te hebben en geniet van een fijne zonvakantie!

 https://www.ingelbewaarder.nl/tien-musthaves-voor-een-ontspannen-strandvakantie/